NaslovnicaVijestiMateo Kovačić: Čim zabijem gol, pitate me je li mi to najbolja...

Mateo Kovačić: Čim zabijem gol, pitate me je li mi to najbolja utakmica u karijeri

Hrvatska reprezentacija svladala je Tursku na gostujućem terenu rezultatom 2:0 u drugom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a Mateo Kovačić je bio junak pobjede hrvatske reprezentacije postigavši oba gola.

Momčad Zlatka Dalića tako prvi ciklus kvalifikacija završava na čelu skupine s četiri boda, nakon što su u prvom kolu remizirali s Walesom na Poljudu. Utakmicu je komentirao Mateo Kovačić.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Odigrali smo dobru utakmicu pod kontrolom, imali smo nekoliko izgubljenih lopti koje nismo smjeli imati. Livi nas je izvadio u dvije-tri situacije. Nisu nam mogli ništa osim iz naših grešaka kojih je bilo previše. Ali možemo biti zadovoljni. Imao sam u prošloj utakmici nekoliko prilika, ali nije me išlo. Danas su ušle”, rekao je Kovačić i dodao:

“Ne volim odgovarati na pitanje je li ovo moja najbolja utakmica. Čim zabijem, to me pitate. Ne znam. Ima još Luka za igrati, siguran sam. Izgleda kao mladić. Ima još jedan Euro za igrati, a vjerujem i još jedno Svjetsko prvenstvo. Idemo pozitivno u Ligu nacija. Zašto tamo ne pokušati osvojiti zlato?”

Hrvatska će 14. lipnja u polufinalu igrati protiv domaćina Nizozemske, a bolji iz tog dvoboja u finalu će igrati protiv pobjednika susreta između Španjolske i Italije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!