NaslovnicaVijestiMateu Lahoz više neće suditi na Svjetskom prvenstvu. FIFA ga poslala kući...

Mateu Lahoz više neće suditi na Svjetskom prvenstvu. FIFA ga poslala kući nakon utakmice Nizemske i Argentine

Mateu Lahoz neće suditi nijednu od četiri preostale utakmice Svjetskog prvenstva nakon što je, prema izvješćima, ‘poslan kući iz Katara’. Španjolski sudac posljednji je put je vodio dramatični četvrtfinalni okršaj između Argentine i Nizozemske u petak navečer.

Lahoz je podijelio nevjerojatnih 15 žutih kartona, plus crveni Denzelu Dumfriesu nakon pobjede Argentine u sudačkoj nadoknadi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Obje momčadi bile su bijesne na Lahozovo suđenje, a posebno Argentina, koja se redovito bunila protiv odluka.

Lionel Messi bio je među igračima koji su dobili kartone, a svoje je frustracije izbacio u intervjuu nakon utakmice.

Čak je tvrdio da Lahozu ne bi trebalo dopustiti da sudi utakmicu do kraja natjecanja.

Sedmerostruki osvajač Zlatne lopte je rekao: “Ova utakmica nije trebala završiti kako je završila. Ne želim govoriti o sucu jer vas oni sankcioniraju, ali ljudi su vidjeli što se dogodilo.”

“Bojali smo se prije utakmice jer smo znali kakav je i mislim da FIFA ovo mora pregledati, ne možete postaviti suca poput njega za ove utakmice.”

Superzvijezda PSG-a ispunila je svoju želju. Španjolski mediji tvrde da je Lahoz već napustio Katar.

Messi nije bio jedini argentinski igrač koji se pobunio. Vratar Emiliano Martinez rekao je da je Lahoz ‘davao sve’ Nizozemskoj, koja je nakon minusa od 2-0 došla do remija 2-2 u regularnom vremenu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!