NaslovnicaVijestiMathias Pogba uhićen nakon optužbi za iznuđivanje novca od svog brata

Mathias Pogba uhićen nakon optužbi za iznuđivanje novca od svog brata

Mathias Pogba optužen je i određen mu je pritvor zajedno s još četvoricom muškaraca zbog sumnje da su iznuđivali novac od Paula Pogbe. Tužiteljstvo u Parizu službeno je podiglo optužbe za iznudu i zločinačko udruživanje protiv Mathiasa i ostatka skupine koju čine osobe u dobi od 27 do 36 godina.

“Žalit ćemo se na ovu odluku. Moj klijent nema nikakve veze s kriminalnom organizacijom. Ne razumijemo odluku suda da ga zadrži u pritvoru, pogotovo jer ima alibi za noć kada se dogodila navodna otmica”, rekao je Mathiasov odvjetnik Yasin Buzru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema istrazi, otmica se dogodila 20. ožujka kada je skupina kriminalaca upala u Mathiasov stan u Parizu, držala ga kao taoca, a potom od njegova brata, koji je u to vrijeme bio u Torinu, tražili novac.

Slavni nogometaš otmičarima je isplatio dio od 100 tisuća eura, no istraga je otvorila sumnju da je Mathias zapravo bio glavni akter režirane otmice kako bi se iznudio novac od veznjaka Juventusa.

Paul Pogba rekao je policiji kako vjeruje da je njegov brat bio pod prisilom kada je napravio video u kojem je rekao da će “otkriti sve tajne o svom bratu”.

Video je otmičarima poslužio kao najjači adut za iznuđivanje novca, a neki francuski mediji prenose kako je Mathias policiji potvrdio da je video snimio svojom voljom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!