NaslovnicaVijestiMats Hummels objasnio zašto se ofarbao u plavo protiv svoje volje

Mats Hummels objasnio zašto se ofarbao u plavo protiv svoje volje

Defanzivac Bayern Munchena Mats Hummels otkrio je da je kosu ofarbao u plavo nakon što je izgubio opkladu na Oktoberfestu.

28-godišnjak je privukao pažnju svih u sinoćnjoj pobjedi njegovog tima protiv RB Leipziga rezultatom 3-0, kojom su ‘Bavarci’ ostvarili prednost od tri boda u Bundesligi.

Njemački reprezentativac, koji je kroz cijelu karijeru imao tamno smeđu kosu, objasnio je nakon utakmice na Allianz Areni da je bio prisiljen promijeniti izgled nakon što je izgubio opkladu na poznatom festivalu piva.

U izjavi je rekao: “Igrali smo kuglanje, i nakon jednog bacanja moj protivnik je već oborio više čunjeva nego što sam ja u svoja tri pokušaja. Bojao sam se da ću izgledati gore, ali kosa će mi narasti kroz par tjedana tako će sve biti gotovo.”

Hummels se u Bayern vratio iz velikog rivala Borussije Dortmund prošlog ljeta. Iako ‘Bavarci’ na zimsku pauzu idu sa tri boda prednosti na prvom mjestu, još uvijek ne igraju najbolje pod vodstvom Carla Ancelottija, koji je zamijenio Pepa Guardiolu na kraju prošle sezone.

Hummels je impresonirao u 14 odigranih ligaških utakmica ove sezone, u kojima je imao uspješnost dodavanja od 89%, te je osvojio čak 78% zračnih duela.

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!