NaslovnicaVijestiMauricio Pochettino govorio o mogućem povratku Garetha Balea u Tottenham

Mauricio Pochettino govorio o mogućem povratku Garetha Balea u Tottenham

Čini se da je vrijeme za Gareth Balea u Madridru skoro završilo. Gareth Bale, koji je potpisao ugovor za Los Blancose 2014. godine kada je oboren svjetski rekord od 85 milijuna funti, u La Ligi je odigrao samo 47 utakmica od početka sezone 2015/16, nakon čega je pretrpio brojne ozljede.

Mauricio Pochettino govorio

Izvještaji u Španjolskoj su pokazali da je Real Madrid umoran od njegovih ozljeda i očekuje se da će ga zamijeniti sljedećeg ljeta.

Naravno, to će garantirati glasine o mogućem povratku u Premier ligu za Balea, koji ima 28 godina i još nekoliko divnih godina ispred sebe, kako je pokazao i suigrač Cristiano Ronaldo.

Bale je povezan sa prelaskom u Manchester United tijekom protekla dva ljeta, dok je Manchester City također zainteresiran.

Još jedna moguća destinacija za Velšanina je njegov bivši klub Tottenham, s obzirom da imaju pravo da prvi pregovaraju sa igračem ukoliko ponuda bude otišla.

[su_no1forfootball]

Spursov menadžer Mauricio Pochettino je pitao da li bi se Bale mogao vratiti u glavni grad Engleske, a njegov odgovor je bio vrlo zanimljiv.

“Naravno, on je fantastičan igrač. Vidio sam ga u Madridu kad smo igrali tamo”, rekao je.

“On je uvijek bio u kontaktu sa ljudima koji su radili ovdje u prošlosti.”

“Nemam bliske veze sa njima i ljudima oko njega, ali nikada ne znate što će se dogiditi u budućnosti.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

To bi zaista bio senzacionalan potez za Spurse i onaj koji bi opisao njihove namjere da budu jedan od top klubova u Engleskoj, koji bi se konstantno borili za titule.

S obzirom na nogomet u Ligi prvaka, Tottenham je realna opcija za Balea, posebno ako je u kontaktu sa nekim bivšim suigračima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!