NaslovnicaVijestiMAURICIO POCHETTINO IPAK OSTAJE U PREMIER LIGI: Preuzima klub koji ga traži...

MAURICIO POCHETTINO IPAK OSTAJE U PREMIER LIGI: Preuzima klub koji ga traži već dugi niz godina!

Manchester United je jedan od favorita kladionica za zapošljavanje bivšeg menadžera Tottenhama Mauricio Pochettina nakon što je otpušten iz londonskog kluba ovog tjedna.

POCHETTINO IPAK OSTAJE

Argentinac se u novije vrijeme etablirao kao jedan od najbljih taktičara svjetskog nogometa i više puta je bio povezan sa Crvenim đavolima.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Pochettino je nadgledan od strane Uniteda još tijekom vladavine Lousa van Gaala, a zatim još jednom kada je klub otpustio Jose Mourinha – njegovog nasljednika u Tottenhamu.

Sir Alex Ferguson ga dobro poznaje, što nije iznenađujuće s obzirom na njegovu sposobnost stvaranja čvrste, ali zabavne ekipe koja zna pobijediti u velikim utakmicama.

Pochettino je također radio dobar posao sa mladim igračima sa Tottenhamom i Southamptonom i to bi se trebalo svidjeti navijačima na Old Traffordu.

Prema posljednjim koeficijentima Betfair kladionice, Bayern Munchen je glavni favorit za njegov potpis sa koeficijentom 1.40, međutim, tu su Real Madrid i United sa znatno većim koeficijentima 6.00 i 7.00.

Koeficijent na Manchester United (7.00) ima ogromnu vrijednost, jer Solskjaer nikako ne može da dovede svoju ekipu u red te stvori neku konstantu koja će im donositi dobre rezultate. Bayern sada nema stalnog menadžera pa je koeficijent znatno manji da će njih preuzeti ovog siječnja.

Pochettino

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!