NaslovnicaVijestiMauricio Pochettino kao nasljednik Zinedine Zidane?! Argentinac je ekspresno odgovorio na glasine...

Mauricio Pochettino kao nasljednik Zinedine Zidane?! Argentinac je ekspresno odgovorio na glasine i sve iznenadio svojim odgovorom

Mauricio Pochettino kao nasljednik Zinedine Zidane?! Argentinac je ekspresno odgovorio na glasine i sve iznenadio svojim odgovorom! Nakon dva uzastopna poraza Real Madrida, mediji u Španjolskoj počeli su stvarati rezervni plan u slučaju da Zidane ostane bez posla. Rezervni plan se zove Mauricio Pochettino, kojeg svi u Madridu vide kao idealnog nasljednika Zidanea.

Mauricio Pochettino kao nasljednik

Trener Tottenhama je prije nekoliko dana u Ligi prvaka očitao lekciju Galaktikosima, te je sa svojim Tottenhamom visoko slavio protiv Reala i tako dodatno produbio krizu Kraljevskog kluba. Svi u Madridu pokušavaju da stabilizuju situaciju, ali u isto vrijeme svjestni su da imaju tim koji je u krizi već mjesec dana, te će ubrzo morati popraviti gormu i pronaći bijeg iz rezultatske krize.

[su_bet365_app]

Tako su španjolski mediji već objavili da razmatraju rezervni plan za Real. Za sada je to samo plan koji bi mogao biti realizovan naredno ljeto, ali ako bude potrebno, taj potez bi bio povučen i ranije. Po prvi puta od kako je trener Reala Zinedine Zidane našao se u vrlo nezavidnom položaju, jer Real je klub koji ne trpi poraze a u prošlosti smo bili svjedoci da vrlo brzo mjenjaju trenere bez obzira na ranije zasluge.

>> Predsjednik Bayerna govorio o transferu Alexisa: Mi već znamo u koji klub u januaru ide Sanchez!

Prvi čovjek na listi želja Florentina Pereza, predsjednika Real Madrida je Mauricio Pochettino. Argentinac je odlučio odgovoriti na glasine te te je sve prisutne začudio svojim odgovorom: “Tottenham je jedini klub kojem razmišljam. Ovaj tim ne bi mijenjao za ništa na svijetu, a klub zaslužuje da ima trenera koji razmišlja samo o klubu, navijačima, igračima i igri kluba.” rekao je Pochettino.

[su_bonus]

“Ne mogu predvidjeti što će se dogoditi s Realom ili Barcelonom. Neću vas lagati, ne razmišljati o tome što će se dogoditi sutra i što će biti sljedeće sezone, stvari ne ovise samo o meni tu je upleteno puno okolnosti. Za mene je Tottenham najbolji i klub koji najviše volim na svijetu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!