NaslovnicaVijestiMauricio Pochettino objasnio zašto je izvadio Lionela Messija na poluvremenu!

Mauricio Pochettino objasnio zašto je izvadio Lionela Messija na poluvremenu!

PSG je sinoć u 12. kolu Ligue 1 ostvario pobjedu protiv Lillea (2-1), iako su gubili do 74. minute susreta. Lille je poveo u 31. minuti, međutim, PSG je preokrenuo rezultat sa golovima Marquinhosa i Di Marije.

Mauricio Pochettino objasnio

Kylian Mbappe u toj utakmici nije igrao zbog bolesti, dok su ostale zvijezde bile na terenu od prve minute, uključujući Lionela Mesija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Argentinac je na terenu bio samo prvih 45 minuta, nakon čega ga je Mauricio Pochettino ostavio u svlačionici, jer je zaista odigrao katastrofalno.

L’Equipe mu je dao vrlo slabu ocjenu 3 za nastup protiv Lillea, iako su rekli da Messi nije bio potpuno spreman.

Pochettino je objasnio: “Ostao je u svlačionici zbog opreza, jer ga želimo spremnog za utakmicu protiv Leipziga u Ligi prvaka.”

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja napušta klub nekoliko dana nakon titule!

0
Brazilski golman Ederson Moraes, ključni igrač Manchester Cityja, razmatra napuštanje kluba nakon četvrte uzastopne titule prvaka Engleske. Nakon što je došao u City 2017....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!