NaslovnicaVijestiMAURICIO POCHETTINO OTKRIO: Evo u kojem klubu želi nastaviti trenersku karijeru!

MAURICIO POCHETTINO OTKRIO: Evo u kojem klubu želi nastaviti trenersku karijeru!

Donedavni trener Tottenham Hotspura Mauricio Pochettino priznao je kako su mu vrata otvorena za povratak u Premier ligu, te da ne planira uzimati pauzu nakon što je dobio otkaz na klupi Spursa.

Pochettino želi nazad u Europu

Argentinski stručnjak je dobio otkaz prije dva tjedna nakon razočaravajućeg početka sezone, a klub iz sjevernog Londona je kao njegovu zamjenu doveo Josea Mourinha.

Od tada se povezuje sa mogućim odlaskom u Arsenal, koji je također ostao bez Unaija Emeryja, te Manchester United, gdje je Ole Gunnar Solskjaer pod velikim pritiskom nakon također razočaravajućeg učinka u Premier ligi od početka nove sezone.

Iako je ranije u karijeri priznao kako ne bi želio voditi Arsenal, on je po svemu sudeći trenutno glavni kandidat uprave ‘Topnika’, koja je kao privremenog trenera dovela klupsku legendu Fredrika Ljungberga. U intervjuu za Fox Sports Pochettino je rekao: “Postoji mnogo klubova i atraktivnih projekata koji bi me mogli zanimati. Međutim, za sada mi je najvažnije da rasčistim glavu nakon pet i pol nevjerovatnih sezona u Tottenham Hotspuru.”

“Cilj mi je ponovo vratiti motivaciju koju sam imao. Namjera mi je vratiti se u Europu, teško mi je zamisliti projekt u Argentini. Ipak, zbog svoje obitelji, ne bih odbio ni raditi ovdje. Sada moram ostati miran nekoliko dana i vidjeti što će se dogoditi. Nisam imao puno vremena da se smirim nakon svega što se dogodilo.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!