NaslovnicaVijestiMauricio Pochettino svoje prvo veliko pojačanje u PSG dovodi iz Manchester Cityja!

Mauricio Pochettino svoje prvo veliko pojačanje u PSG dovodi iz Manchester Cityja!

Mauricio Pochettino naovdno želi od superzvijezde Manchester Cityja napraviti svoje prvo veliko pojačanje kao menadžer PSG-a.

Mauricio Pochettino svoje

Cityjev rekordni strijelac svih vremena, Sergio Aguero, ulazi u posljednjih šest mjeseci svog ugovora. To znači da je slobodan potpisati pred-ugovor sa bilo kojim drugim klubom, prije nego što mu ugovor istekne na ljeto.

Izgleda da su u tijeku razgovori o produženju ugovora između 32-godišnjaka i njegovog kluba. No, ništa nije riješeno i prema njegovom nogometnom agentu Brunu Satinu, Pochettino očajnički želi odvesti svog kolegu Argentinca u PSG.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!