NaslovnicaVijestiMauricio Pochettino započeo iznenadne pregovore s francuskim klubom

Mauricio Pochettino započeo iznenadne pregovore s francuskim klubom

Mauricio Pochettino spominjao se u medijima kao jedan od kandidata za preuzimanje klupe Chelseaja nakon što je Thomas Tuchel dobio otkaz po povratku u Englesku nakon poraza od Dinama u Ligi prvaka.

Pochettino, koji je bez posla otkako ga je PSG otpustio ovog ljeta unatoč tome što je vodio francuski klub do naslova u Ligue 1 prošle sezone, nije čak ni dobio posao u Chelseaju, ali se spominje u kombinacijama za preuzimanje Nice.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bivši trener Tottenhama i Paris Saint-Germaina zainteresiran je za projekt Nice te je zbog toga dogovorio novi sastanak s predstavnicima kluba.

Argentinski stručnjak pokazao je da ga zanima ideja o preuzimanju momčadi koja je trenutno 13. na tabeli klubova francuskog prvenstva, nakon što je ove sezone ostvarila samo dvije pobjede.

Nicina klupa još uvijek nije prazna, no Lucien Favre, prema nekim informacijama, nema ništa protiv odlaska iz kluba.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!