NaslovnicaVijestiMaurizio Sarri želi vratiti zvijezdu Chelseaja u Italiju: Evo kojeg igrača Juventus...

Maurizio Sarri želi vratiti zvijezdu Chelseaja u Italiju: Evo kojeg igrača Juventus nudi u zamjenu!

Nakon što se profesionalni nogomet vrati, bit će odigrano tek nekoliko utakmica prije nego što se ljetni prijelazni rok otvori za posao, a Juventus se priprema za iskušenje jednog od Chelseajevih igrača koji bi mogao da se spoji sa svojim bivšim menadžerom.

Maurizio Sarri želi

Maurizio Sarri je prvo surađivao sa Jorginhom u Napoliju, a ponovno je potpisao zvijezdu kada je preuzeo ekipu na Stamford Bridgeu.

Par je uživao u dobrim radnim odnosima, a sada se čini da to Sarri želi ponovo, nudeći Fernanda Bernadeschija Frank Lampardu kao zamjenu za Brazilca.

Prema Alfredu Pedulu, Sarri je toliko voljan dovesti Jorginha natrag u Italiju, da je također spreman ohladiti interes za N’Golo Kantea.

Nakon što je prije dvije godine kupio igrača za 57.4 milijuna funti, male su vjerojatnoće da bi Chelsea dopustio Jorginhu da se preseli u Italiju za manje novca, posebno sa tri godine koje su mu preostale u trenutnom ugovoru.

Nije jasno hoće li Lampard biti zainteresiran za 26-godišnjeg Bernardeschija, igrača koji je nedovoljno nastupa za Juventus u 2019/20 sezoni. Postigao je samo jednom u Ligi prvaka.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!