NaslovnicaVijestiMauro Icardi dogovorio transfer!

Mauro Icardi dogovorio transfer!

Izgleda da će Mauro Icardi ipak ostati u Francuskoj, gdje je odbor PSG-a odlučio sjesti sa Interom i dogovoriti sve detalje oko odštete Argentinca.

Mauro Icardi dogovorio

Prema pisanju stranih medija, Mauro Icardi će ostati u Parizu za oko 60 milijuna eura.

Argentinac je ove sezone bio na posudbi, koja je PSG-a koštala 13 milijuna eura, a u ugovoru stoji da ga klub može otkupiti za 70 milijuna eura.

No, s obzirom na to da je epidemija koronavirusa smanjila njegovu cijenu i sada se navodi kako bi ga mogli doibiti za deset milijuna manje.

Argentincu će plata biti oko 200.000 eura tjedno u naredne četiri sezone.

Mauro Icardi je ove sezone odigrao 31 utakmicu za PSG, gdje je postigao 20 golova. Prije nego što je došao u PSG, on je šest godina igrao u Interu. Prije toga je igrao jednu sezonu za Sampdoriju.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!