NaslovnicaVijestiMauro Icardi potpisao ugovor sa suprugom Wandom Narom kako bi spasio njihov...

Mauro Icardi potpisao ugovor sa suprugom Wandom Narom kako bi spasio njihov brak. Procurili detalji.

Mauro Icardi je navodno potpisao ugovor sa suprugom Wandom Narom kako bi spasio njihov brak, a to znači da joj mora dati svu svoju imovinu do 2050. godine.

Mauro Icardi potpisao

U slučaju da niste upućeni, Icardi i Wanda su bili u svađi u posljednjih nekoliko tjedana.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Razdvojili su se, a onda se opet razišli, no sada izgleda da su ponovno zajedno. Međutim, nije prošlo bez žrtve od Maura Icardija.

TYC Sports tvrdi da je napadač PSG-a dao Wandi prava na sve svoje ugovore, sadašnje i buduće, kao i na imovinu koju trenutno posjeduje.

Izvješće tvrdi da će Icardijev ugovor trajati do 2050. godine, što znači da će imati 57 godina. To znači da je Wanda sada jedini vlasnik tvrtke pod nazivom World Marketing Football, koju je par zajedno osnovao kada je Icardi igrao za milanski Inter.

U taj paket uključen je penthouse u Milanu i kuća na jezeru Como u Italiji, uključujući autorske naknade za slike od reklama.

Cijela ova saga započela je nakon što je Wanda optužila Icardija da je varao s argentinskom glumicom i manekenkom Chinom Suarez.

Icardi je zatim obrisao svoj Instagram profil, a također je prestao pratiti sve svoje prijatelje i suigrače.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!