NaslovnicaVijestiMAURO ICARDI SE OGLASIO: Evo što je rekao o mogućem odlasku u...

MAURO ICARDI SE OGLASIO: Evo što je rekao o mogućem odlasku u Real Madrid!

Napadač i najveća zvijezda Intera Mauro Icardi danas je dao zanimljiv intervju u kojem je rekao kako trenutno nije vrijeme da razmišlja o mogućem transferu u Real Madrid, te da je odlučan i da želi osvojiti trofej sa talijanskim velikanom.

Icardi ne želi još u Real Madrid

Argentinski reprezentativac se već dugo vremena povezuje sa dolaskom na Santiago Bernabeuu, posebno nakon što je ‘kraljevski’ klub napustio Cristiano Ronaldo proteklog ljeta. Pojedini španjolski mediji su u proteklih nekoliko tjedana objavili špekulacije kako će ga predsjednik Real Madrida Florentino Perez pokušati dovesti već u predstojećem zimskom prelaznom roku.

Ipak, Icardi iznistira kako ne razmišlja o odlasku sa Giuseppe Meazze, gdje je jedan od miljenika navijača. Upitan od strane novinara Corriere dello Sporta o interesu Madriđana, on je odgovorio: “Mislim da ovo nije pravi trenutak za odlazak u Real Madrid, osjećam se dobro tu gdje sam trenutno. Oduvijek sam imao jasne ciljeve u karijeri, prvi je bio da vratim Inter u Ligu prvaka, i to smo i učinili. Drugi je da osvojim nešto sa ovim klubom. Sportski direktor je sastavio dobar tim unatoč tome što nije mogao trošiti puno novca.”

Njegov ugovor sa Nerazzurrima ističe u ljeto 2021. godine, a Ausilio je u oktobru izjavio kako očekuje da će 25-godišnjak uskoro produžiti ugovor. Međutim, bivši napadač Sampdorije priznaje kako nije u žurbi kada je u pitanju produženje ugovora, te je dodao: “Kada bude vrijeme za to, produžit ćemo ugovor. Ima još dosta vremena.”

On je postigao sedam golova u deset utakmica u Seriji A ove sezone, ali je često kritikovan jer ne učestvuje toliko u igri svog tima. Ipak, on se ne slaže sa svim tim kritičarima, te im je poručio: “Napadači moraju postizati golove, veznjaci moraju kreirati igru, a defanzivci i golmani moraju braniti. Ljudi previše pričaju o mojoj uključenosti u igru tima, i mnogi kažu kako to nije dovoljno, ali nije me briga što novinari i kritičari govore. Znam samo jedan način na koji mogu pomoći suigračima i treneru, a to je da šaljem lopte u protivničku mrežu. Živim za postizanje golova. Čak i kao dječak sam ih postizao mnogo. Imam kvalitet da ih postižem i moram to činiti, to je moja misija.”

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!