NaslovnicaVijesti"Mbappe će osvojiti više Zlatnih lopti i nadmašiće Ronalda!"

“Mbappe će osvojiti više Zlatnih lopti i nadmašiće Ronalda!”

Nekadašnji tehnički direktor Monaca rekao je kako će Kylian Mbappe osvojiti više Zlatnih lopti, te da će nadmašiti Cristiana Ronalda.

Luis Campos, nekadašnji tehnički direktor Monaca, predviđa fantastičnu karijeru Kylianu Mbappeu i prelazak u Real Madrid.

“Kylian je predstavnik napadačkog i lijepog nogometa koji želimo da vidimo – mislim da će nositi dres Real Madrida jer je to klub po njegovoj mjeri, tamo veliki igrači žele da odu”, istakao je Campos, koji je bio u Monacu zajedno sa Mbappeom, a sada je sportski direktor Lillea.

Mbappe trenutno nosi dres Paris Saint Germaina i igra odlično, dao je 15 golova u dosadašnjem dijelu sezone. Sve su češće glasine kako će PSG biti primoran da proda jednu superzvijezdu zbog financijskog fair-playa, a to bi mogao biti Neymar ili upravo Kylian Mbappe.

“U budućnosti zamišljam sebe na stadionu Santiago Bernabeu kako uživam u spektaklu koji priređuje Mbappe. Sada je odlučniji od Neymara i, uzevši njegove godine (20) u obzir, bit će mnogo bolji od Cristiana Ronalda. Vidim ga kako više puta osvaja Zlatnu loptu”.

Campos je nekada bio i skaut za Josea Mourinha, pa kaže da je razočaran otkazom koji je Portugalac dobio u Manchester Unitedu.

“Vidim ga kao idealnog čoveka za Real Madrid, možda se tamo vrati u nekom trenutku jer on je veliki trener”, zaključio je Campos.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!