NaslovnicaVijestiMbappe ima najveći ugovor ikada u povijesti sporta, otkrivene SVE cifre koje...

Mbappe ima najveći ugovor ikada u povijesti sporta, otkrivene SVE cifre koje će zaraditi za tri godine u Parizu

Francuski napadač Kylian Mbappe će prema novom ugovoru svoj klub PSG koštati čak 630 milijuna eura u iduće tri sezone. Njegova je plaća samo dio velike cifre budući da će po sezoni primati 72 milijuna eura bruto, odnosno nakon plaćanja poreza ostat će mu otprilike 36 milijuna eura neto.

Mbappe će samo za potpis imati još 180 milijuna eura jer je ovog ljeta mogao otići kao slobodan igrač bez odštete, a taj će novac dobiti u ratama od 60 milijuna eura godišnje.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Francuz ima i bonuse za vjernost pa će tako 2023. zaraditi 70 milijuna, 2024. još 80 milijuna, a 2025. zadnjih 90 milijuna ako ostane u PSG-u.

Mbappe će tako postati najplaćeniji nogometaš u povijesti nakon što je Lionel Messi 2017. produžio boravak u Barceloni za ukupno 555 milijuna eura. Mundo Deportivo je tek 2021. otkrio detalje Messijevog ugovora prema kojem je imao plaću od 138 milijuna eura s premijama i dva velika bonusa.

Messi je dobio dodatnih 115,2 milijuna eura za potpis, te 77,9 milijuna eura na temelju bonusa za vjernost.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!