NaslovnicaVijestiMbappe javio upravi da želi u ovaj klub, Liverpool više nije opcija!

Mbappe javio upravi da želi u ovaj klub, Liverpool više nije opcija!

Transfer saga sa Kylianom Mbappeom traje već nekoliko prijelaznog rokova unazad, ali mladi francuski napadač je još uvijek igrač PSG-a, uprkos velikom interesovanju vrhunskih klubova, naročito Real Madrida.

Želje su jedno, a mogućnosti nešto sasvim drugo. Iako je Liverpool želio da dovede već ovog ljeta Kyliana Mbappea, to neće biti moguće. Kako prenose mediji, Kylian Mbappe je obavijestio upravu Paris Saint-Germaina da želi da napusti klub, ali za sada niko nije spreman da ispuni uslove Parižana.

Legendarni golman Reala Francisco Paco Buyo gostovao je u emisiji El Chiringuito TV, gdje je otkrio da je za francuskog napadača interesovanje pokazao Liverpool. Takođe je dodao da ima informaciju da je Mbappe odlučio da nakon Pariza karijeru nastavi u Realu iz Madrida.

Ko god se bude odlučio da ga dovede, moraće da plati obeštećenje od 200 miliona eura ili više, a Real Madrid u svakom slučaju slovi za prvog favorita. Mbappe je inače najskuplje procijenjeni igrač na Transfermarktu, sa cijenom od 180 miliona eura, daleko ispred svih ostalih.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!