NaslovnicaVijestiMbappe je novi kapetan Francuske. Griezmann razočaran i nezadovoljan odlukom

Mbappe je novi kapetan Francuske. Griezmann razočaran i nezadovoljan odlukom

24-godišnji Kylian Mbappe postao je treći najmlađi kapetan u povijesti Francuske. Već dugi niz godina kapetan je Hugo Lloris, ali nakon završetka Svjetskog prvenstva najavio je da više neće braniti za svoju reprezentaciju, a uloga kapetana trebala je pripasti Raphaelu Varaneu, koji je nakon toga odlučio da više neće igrati za Francusku, tako da je Didier Deschamps morao pronaći novog kapetana.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

UZMI BONUS!


Kako prenose francuski mediji, Deschamps je birao između Antoinea Griezmana i Kyliana Mbappea, a sinoć se odlučio za da će to biti zvijezda PSG-a.

Francuski mediji su također izvijestili da Antoine Griezmann nije najbolje prihvatio ovu odluku. Zvijezda Atletico Madrida je razočaran i ljut zbog ove odluke, jer smatra da je on trebao nositi kapetansku traku, jer ima duži staž u reprezentaciji.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!