NaslovnicaVijestiMbappe nakon postignutog gola pokazao majicu s likom čovjeka kojem je obećao...

Mbappe nakon postignutog gola pokazao majicu s likom čovjeka kojem je obećao brigu za obitelj

Francuski nogometaši pobijedili su Luksemburg rezultatom 3:0 u prijateljskoj utakmici kao dio priprema za Euro. Posebnu pažnju privukao je Kylian Mbappe koji je nakon postignutog pogotka odao počast nedavno preminulom treneru.

U 85. minuti utakmice, Mbappe je postigao gol za konačnih 3:0. Nakon toga, podigao je kažiprste prema nebu, a ispod dresa imao je istaknutu majicu na kojoj je pisalo “Počivaj u miru, ujače”.

A tko je osoba kojoj je Mbappe odao počast? Francuski klub AS Bondy objavio je 1. lipnja smrt Alexandrea Konstantinidisa u 50. godini života. On je bio trener koji je trenirao Mbappea u klubu u kojem je počeo svoju karijeru.

Mbappé je prethodno također napisao poruku na Instagramu za Alexandrea Konstantinidisa: “Počivaj u miru Alex. Teško je pronaći riječi da izrazim koliko sam tužan. Prerano si otišao i nedostajat ćeš nam. Život neće biti isti bez tebe, ali mi ćemo se pobrinuti za tvoju obitelj, budi siguran u to”, napisao je Mbappe.

Reprezentacija Francuske će, prije početka Eura, odigrati još jednu prijateljsku utakmicu protiv Kanade u Bordeauxu. Smotru najboljih europskih selekcija otvorit će utakmicom protiv Austrije 17. lipnja.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!