NaslovnicaVijestiMbappe o transferu u Real: Da li je ovo najava selidbe u...

Mbappe o transferu u Real: Da li je ovo najava selidbe u Madrid?

Kylian Mbappe, napadač Paris Saint-Germaina, prokomentarisao je glasine o prelasku u Real Madrid.

Nogometaš Paris Saint-Germaina, Kylian Mbappe je prvi put nagovijestio da bi možda mogao da bude zainteresovan za prelazak iz aktuelnog šampiona Francuske u Real Madrid.

Od kada je Real ostao bez Cristiana Ronalda taj klub nema pravu veliku zvijezdu na kakvu su navijači navikli. Od dovođenja Neymara ili Edena Hazarda nije bilo ništa, a često se pominje da bi Real volio da dovede i Kyliana Mbappea.

Mladi Francuz do sada baš i nije nagoviještavao da bi mogao da promjeni sredinu, a takođe je pod ugovorom sa PSG do 2021. godine.

“Dobro se osjećam ovdje, ali nikada ne znaš šta može da se desi u fudbalu. Ja imam ugovor do 2021. i nije vrijeme da govorim o drugim stvarima”, rekao je Mbappe kada su ga novinari pitali o potencijalnom prelasku u Real.

Sve češće se spominje kako će PSG morati da proda jednu od svojih superzvijezdi – Neymara ili Kyliana Mbappea, zbog ozbiljnih problema sa kršenjem UEFA-inog financijskog fair-playa.

Ukoliko i kada dođe do transfera, isti će sasvim sigurno dostići astronomski iznos, a samo nekoliko klubova na svijetu spremno je da plate tako visoko obeštećenje, a jedan od njih je svakako Real Madrid, koji nakon odlaska Cristiana Ronalda traži dostojnu zamjenu za Portugalca.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!