MBAPPE OTKRIO NEYMARU: Sljedećeg ljeta prelazi u Premier ligu i bit će najplaćeniji nogometaš na svijetu!

Mbappe otkrio Neymaru. Sljedećeg ljeta prelazi u Premier ligu i bit će najplaćeniji nogometaš na svijetu! Zvijezda PSG-a Kylian Mbappe je navodno rekao svom kolegi Neymaru o transfer ponudi koja je došla za njega iz Manchester Uniteda.

Mbappe otkrio Neymaru

Francusku internacionalac je nesumnjivo jedan od najboljih igrača na svijetu u ovom trenutku, uživajući u izvanrednom porastu posljednjih nekoliko godina, najprije sa Monacom, a zatim i sa PSG-om, a azatim kao dio francuske pobjedničke skupine u Rusiji na ljeto.

Prema senzacionalnoj tvrdnji Don Balon, Mbappe je sada otkrio Neymaru da ga Manchester United očajnički želi potpisati sljedećeg ljeta i učiniti ga najplaćenijim igračem na planeti, nakon čega bi zarađivao i više od Lionel Messija.

To bi bilo pokazivanje ambicija Uniteda, koji izgleda kao da im je potrebno ovako pojačanje koje bi ih vratilo na put slave, pogotovo kada je Manchester City potrošio mnogo novca posljednjih godina.

Mbappe sigurno izgleda kao jedan od najboljih igrača svoje generacije i zasigurno bi bio vrijedan investicije za Crvene vragove ako bi se to moglo odraditi.

Don Balon je dodao da bi Manchester United vjerojatno morao prodati Paul Pogbu kako bi prikupio sredstva za potrebni transfer Kylian Mbappea.

19-godišnjaci su prošle sezone pridružili PSG-u, ali možda će trebati veći izazov, a to je igranje u prestižnoj Premier ligi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.