NaslovnicaVijestiMbappe otkrio svoj plan s PSG-om, klub je već postavio cijenu koja...

Mbappe otkrio svoj plan s PSG-om, klub je već postavio cijenu koja ne vrijedi samo za jednu momčad

Kylian Mbappe potvrdio je da planira igrati još samo jednu sezonu za PSG, nakon čega bi mogao napustiti klub kao slobodan igrač. S obzirom na to, Pariški klub je donio odluku da je bolje prodati ga sada i ostvariti financijsku dobit, nego gledati kako odlazi besplatno u ljeto 2024. godine.

Prema informacijama koje prenosi američki ESPN, PSG je već odredio cijenu za kapetana francuske reprezentacije.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Klub koji ga želi kupiti morat će izdvojiti 150 milijuna eura, osim ako taj klub nije Real Madrid. Odnosi PSG-a i Reala su loši, a Sveci ne žele poslovati s Realom. No, s obzirom na to da je Mbappeova jedina želja otići u Real, teško da bi Parižani odbili ponudu tešku 200 i više milijuna eura.

Ne želi li Real Madrid odriješiti kesu, klub koji se logično nameće kao nova Mbappeova destinacija je Manchester United koji će preuzeti šeik Jassim.

Mbappe je za PSG odigrao 260 utakmica u kojima je postigao 212 golova i upisao 98 asistencija.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!