NaslovnicaVijestiMbappe otkrio zašto je odbio Real Madrid

Mbappe otkrio zašto je odbio Real Madrid

Najtalentiraniji tinejdžer svijeta u intervjuu za Madridsku Marcu otkrio je zašto je odabrao PSG, a ne Real Madrid. Također prokomentirao je i svoje idole iz djetinjstva – Cristiana Ronalda, Karima Benzemu i Zinedinea Zidanea te se dotaknuo svog suigrača i prijatelja Neymara.

Mbappe otkrio

Prvo pitanje novinara iz Madrida bilo je naravno – Zašto si odabrao PSG, a ne Real Madrid?

  • “Odabrao sam PSG radije nego li Real Madrid jer je PSG klub iz mog grada! Želio sam se vratiti u Pariz.” kaže 19-ogodišnji Kylian Mbappe koji je rođen u Bondyju, sjeveroistočnom dijelu Pariza.
  • “Nije bilo lako odlučiti gdje otići. Kao dijete sam uvijek navijao za Real Madrid, no odlazak u Madrid značilo je drugi grad, druga država, drugi jezik. Želio sam natrag u Pariz, presretan sam situacijom u PSG-u. Stvari za sada idu sjajno za nas.”

[su_no1forfootball]

  • “Bilo je mnogo glasina o tome ću preći u Real i istina je da smo dugo razgovarali, no to je sada prošlost za Real Madrid i za mene. Sada igram za PSG i branit ću ove boje 100%, a odlazak na Bernabeu bit će prilika da igramo protiv Reala i da ih pobijedimo. Real Madrid je za mene najbolji klub na svijetu, ali idemo na njihov stadion kako bi poslali poruku čitavom svijetu.”

Mbappe o Cristianu Ronaldu

“Cristiano Ronaldo je heroj moga djetinjstva i bilo je nevjerojatno upoznati ga kada sam posjetio Valdebebas. Ja sam osoba koja je vrlo kompetitivna – uvijek želim samo pobjedu, pobjedu, pobjedu! Nije bitno tko je protiv mene, protiv nas – idemo po pobjedu! Jako sam mu se divio dok sam bio mlađi, ali sada je to gotovo, iako od nekoga tko je osvojio 5 ‘Zlatnih lopti’ može se puno naučiti.”

Mbappe o Neymaru

“Neymar je ovdje, on je moj suigrač i mislim da je on na gotovom istoj razini kao i Cristiano Ronaldo. Ljudi misle da je Neymar na terenu sebičan, da igra samo za sebe, da uživa samo u trikovima i driblanju, ali kada dijelite svlačionicu s njim shvatite da uopće nije takav. Istina je drugačija, on je jako dobra osoba i uvijek igra za tim. Nitko ne dribla kao Neymar i naravno da ima slobodu u tome, on je igrač koji radi razliku i koji će nam pomoći da osvajamo trofeje.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Mbappe o Zidaneu

“Zidane je također jedan od idola mog djetinjstva. Svi u Francuskoj obožavaju Zidanea. Svi koje vole nogomet znaju da je Zidane nešto posebno. Ono što je postigao kao trener Real Madrid jednako je impresivno kao i njegova igračka karijera. Siguran sam da biti trener Real Madrida nije lako, stalno je pod pritiskom, ali to zna još od vremena kada je igrao za njih. Njega svi cijene i zaista mi je drago zbog svega što je postigao kao trener.”

Mbappe o Benzemi

“Mi ga gledamo kao sjajnog igrača. Ne znam što se točno dogodilo da Karim ne igra za reprezentaciju i ne mogu baš komentirati tu situaciju. To je nešto između njega i izbornika, ali što sigurno znam je da je Benzema vrhunski igrač.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!