NaslovnicaVijestiMbappe prokomentirao nevjerovatan promašaj Choupo-Motinga

Mbappe prokomentirao nevjerovatan promašaj Choupo-Motinga

Kylian Mbappe prokomentirao je nevjerovatan promašaj Choupo-Motinga u utakmici protiv Strasbourga, uputivši mu komentare podrške nakon uistinu bizarnog promašaja.

Mladi napadač Paris Saint-Germaina Kylian Mbappe tješio je suigrača Erica Maxima Choupo-Motinga posle jednog od najvećih promašaja u povijesti nogometa.

Visoki napadač ne samo da je uspio da promaši nepromašivo, već je zapravo spriječio da njegova ekipa postigne pogodak. Kamerunac je praktično spriječio svog suigrača Nkunkua da postigne gol, tako što je poslije njegovog šuta zaustavio loptu na gol-liniji u namjeri da je proslijedi u mrežu.

Choupo-Moting je prije toga postigao vodeći gol za ‘Svece’, ali je Strasbourg na kraju uspio da ostane neporažen na Parku prinčeva.

“Šteta što nismo uspjeli da se izborimo za titulu u ovom kolu. Pokušali smo da uradimo sve što smo mogli”, kazao je Mbappe. “Što se tiče Motinga, ja sam promašio i mnogo više golova ove sezone. Ostajemo ujedinjena grupa.”

I trener Thomas Tuchel imao je samo reči podrške za svog igrača:

“Nedostaje mu samopouzdanja. Nije u startnoj postavi, to nije njegova glavna uloga. Mogu samo da kažem da je sjajna zamjena”.

PSG poslije 31 kola ima 20 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Lille i nalazi se na korak od nove titule, a u idućem kolu na gostovanju upravo Lilleu će imati novu priliku da matematički obezbijedi naslov prvaka, a za to će im biti dovoljan i remi.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!