NaslovnicaVijestiMbappe rasplakao mladog navijača: Zapratio ga na Instagramu i poklonio mu dres

Mbappe rasplakao mladog navijača: Zapratio ga na Instagramu i poklonio mu dres

Zvijezda PSG-a Kylian Mbappe rasplakao je dječaka gestom koju će pamtiti do kraja života. Nogometaši Paris Saint-Germaina uvjerljivo su savladali Brest sa 3:0, ali za jednog mladog navijača važnije je bilo ono što se dešavalo prije i poslije utakmice.

Kylian Mbappe, zvijezda PSG-a i francuske reprezentacije, prekinuo je zagrijavanje kada je čuo dozivanje mladog obožavatelja. Prišao je dječaku, zagrlio ga i razmijenio nekoliko reči sa njim.

Već to bilo je dovoljno za neopisivu sreću dječaka, ali ono što je uslijedilo posle utakmice ovaj mališan nikada neće zaboraviti. Ne samo da je upoznao svog idola, nego je od njega dobio dres na poklon, a Mbappe ga je i zapratio na Instagramu. Bilo je i suza radosnica, naravno.

“Igraš li ti nogomet?” upitao je Mbappe dječaka, a nakon potvrdnog odgovora, saznao je da on i njegov novi prijatelj čak igraju na istoj poziciji – desnokrilnog napadača.

“Postižeš li mnogo golova?” uslijedilo je novo pitanje na koje je odgovor opet bio potvrdan.

“Naravno da postižeš”, zaključio je Mbappe.

Ono što ovoj priči daje posebnu draž je to što je mlada zvijezda francuskog i svjetskog nogometa prije samo nešto više od osam godina, kao 14-godišnji dječak na sličan način upoznao svog idola, Cristiana Ronalda.

Nekoliko godina kasnije, njih dvojica opet su se sreli, ali kao protivnici na nogometnom terenu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!