NaslovnicaVijestiMbappe se oglasio povodom Tuchelovog otkaza!

Mbappe se oglasio povodom Tuchelovog otkaza!

Thomas Tuchel je u četvrtak ujutro nakon pobjede protiv Strasbourga (4-0) dobio otkaz u PSG-u. Te vijesti su kao munja prošle kroz cijeli svijet, nakon što su ih prvo objavili Nijemci, a zatim i Francuzi.

Mbappe se oglasio

Izgleda da bi Thomasa Tuchela trebao naslijediti Argentinac Mauricio Pochettino, nekadašnji trener Tottenhama i bivši igrač PSG-a. Međutim, čini se da ni Tuchel neće biti dugo bez posla, s obzirom da su neki klubovi u Engleskoj zainteresirani za njegove usluge.

Mediji ga najviše povezuju sa Arsenalom, koji ga je i ranije želio dovesti. Topnici su ove sezone katastrofalni pod vodstvom Mikela Artete i trenutno se nalaze na 15. poziciji na tabeli Premier lige.

Francuski prvak će ubrzo imenovati novog trenera, a sada se samo Mbappe oglasio povodom otkaza, već sada njegovog bivšeg trenera Tuchela.

“Nažalost, tako funkcionira nogometni zakon. Sigurno nećemo zaboraviti vrijeme koje si proveo ovdje. Napisao si prekrasnu stranicu u povijesti kluba. Hvala ti treneru”, napisao je Mbappe na društvenim mrežama.

PSG će u drugi dio sezone ući kao trećeplasirana momčad sa bodom manje od trenutnog lidera Lyona. Tuchel je PSG-a vodio u 127 utakmica u kojima je ostvario čak 96 pobjeda uz samo 20 poraza u tom periodu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Mundo Deportivo objavio: GOTOVO JE, Zinedine Zidane preuzima Bayern

0
ZINEDINE ZIDANE, bivši trener Real Madrida, navodno je blizu preuzimanja upravljanja minhenskim Bayernom, prema izvještaju katalonskog lista Mundo Deportivo. Zidane je slobodan agent od...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!