NaslovnicaVijestiMbappe traži od čelnika kluba hitnu prodaju Neymara

Mbappe traži od čelnika kluba hitnu prodaju Neymara

Netrpeljivost između Kyliana Mbappea i Neymara problem je koji će PSG morati brzo riješiti ako ne želi da još jednu sezonu obilježi skandalima u svlačionici, objavljuju francuski mediji.

Stoga ne čudi vijest koju su prenijele “French Football News” prema kojoj je Mbappe tražio od čelnika kluba da prodaju Neymara.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ostankom u PSG-u Mbape je osim novca dobio i velike ovlasti koje daleko nadilaze svlačioničku razinu. PSG je zadržao najmoćnijeg igrača, ali ima i “bombu” u svlačionici, jer Neymar je svakako igrač koji neće ustuknuti u ovom “ratu”.

Brazilac je – da stvar bude gora po Mbappea – otvorio sezonu fantastično, a također je i veliki prijatelj Lea Messija, kojem klub nudi ugovor na još godinu dana. A Mbappe, čini se, nije u najboljim odnosima ni s Lionelom Messijem. Nakon što se Mbappe krenuo svađati s Neymarom oko toga tko će izvesti drugi jedanaesterac u 43. minuti, nakon svog ranijeg promašaja hladnokrvno je prošao pored Messija kao da mu daje do znanja tko je gazda u ovoj momčadi.

Mbappe je navukao i bijes brojnih navijača PSG-a svojim sramotnim potezom u prošloj utakmici – kada nije htio istrčati kontru, ljut što je lopta otišla u drugu stranu.

Situacija je vrlo složena i neće je biti lako riješiti. Mogu li Neymar i Messi sjesti zajedno s Mbappeom i riješiti problem, teško je prognozirati.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!