NaslovnicaVijestiMbappe u Realu? Nema više sumnji, tu je ODGOVOR oko njegove budućnosti!

Mbappe u Realu? Nema više sumnji, tu je ODGOVOR oko njegove budućnosti!

Zinedine Zidane ranije u svom mandatu želio je Kylian Mbappea vidjeti u svojim redovima. Sada, kada je Francuz ponovo tu, Perezu je poručio da ima istu želju te zahtijeva od uprave kluba da učine sva kako bi Mbappea doveli u glavni grad Španije.

Mbappe o transferu

Francusku nogometnu superzvijezu Mbappea na svoj popis za kupnju uvrstio je njegov sunarodnjak Zidane kada je Florentino Perezu predstavio svoje želje i uvjete za povratak u Madrid.

Pogledajte brutalan odgovor Ronalda na gest Simeonea!

Predsjednik Reala vjerojatno mu je dao jamstvo da će učiniti sve da dovede Mbappea na Santiago Bernabeu, bez obzira na ranije neuspjehe. Ipak, u Realu su već sada dobili “hladan tuš” te je vjerojatnost da će potencijalni budući osvajač Zlatne lopte biti postati član Reala, vrlo mala.

Tako se barem može zaključiti iz riječi vlasnika PSG-a, bogatog šeika Nasser Al-Khelaifi, koji je na pitanje je li spreman prodati Mbappe kraljevskom klubu, odgovorio: “Ne bih ga dao ni za milijardu eura! Nećemo ga prodati ni za bilo koju cijenu. ”

Dvadesetogodišnjak koji je postigao 29 golova u ovoj sezoni u 33 utakmice i dodao 15 asistencija, ima ugovor s francuskim prvakom do ljeta 2022. godine. Zidane će se tako morati okrenuti alternativama, Hazardu i Maneu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!