NaslovnicaVijestiMbappe više ne vodi na listi najskupljih nogometaša svijeta

Mbappe više ne vodi na listi najskupljih nogometaša svijeta

Transfermarkt objavio je nove podatke o najskupljim nogometašima, a prema njihovim procjenama trenutno je najvrjedniji Norvežanin Erling Haaland. Golgeter norveške reprezentacije i Manchester Cityja ove je sezone zabio čak 22 pogotka u svim natjecanjima, što se posebno odrazilo na njegovu vrijednost koja trenutno iznosi 170 milijuna eura.

Haaland je tako na prvom mjestu prestigao napadača PSG-a Kyliana Mbappea čija je trenutna vrijednost 160 milijuna eura, a na trećem je krilni napadač Real Madrida Junior Vinicius koji vrijedi 120 milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U prvih pet su još dva mlada igrača, Phil Phoden iz Manchester Cityja čija je vrijednost 110 milijuna eura i Pedri iz Barcelone koji prema ovom portalu vrijedi 90 milijuna eura.

U prvih deset su i Jude Bellingham i Bakayo Saka s vrijednošću od 90 milijuna eura, a toliko vrijedi i Harry Kane iz Tottenhama.

Deveti je Dušan Vlahović iz Juventusa čija je vrijednost 85 milijuna eura, a mjesto u top 10 pripada i Bayernovom mladom igraču Jamalu Musiali čija se vrijednost procjenjuje na 80 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!