NaslovnicaVijestiMbappe zaradio 10 plaća u jednom danu zahvaljujući posebnoj klauzuli u ugovoru

Mbappe zaradio 10 plaća u jednom danu zahvaljujući posebnoj klauzuli u ugovoru

L’Equipe, francuski sportski list, nedavno je objavio nekoliko ekskluzivnih vijesti o ugovorima i plaćama u francuskom nogometu. Među njima je i posljednja vijest o Kylianu Mbappeu, sjajnom 24-godišnjem napadaču PSG-a i francuske reprezentacije, koji i ove sezone predvodi ljestvicu strijelaca s 19 postignutih golova u dosadašnjem dijelu sezone.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

UZMI BONUS!


Prema informacijama koje su objavljene, prvak Francuske je u posljednjih nekoliko dana isplatio Kylianu Mbappeu iznos jednak deset mjesečnih plaća. Točnije, radi se o iznosu od 60 milijuna eura koji je napadač primio zahvaljujući posebnoj klauzuli u ugovoru nazvanoj “klauzula odanosti”.

Prema objavljenim informacijama, PSG ima obvezu isplatiti Mbappeu navedeni iznos svake sezone u kojoj igra za klub. S obzirom na njegovu godišnju plaću od 72 milijuna eura, to bi značilo da će PSG samo za ovu sezonu platiti Mbappeu ukupno 132 milijuna eura. Cilj ovog poteza je ohrabriti Mbappea da produži svoj trenutni ugovor koji istječe u ljeto 2024. godine, s obzirom na to da ga Real Madrid pokušava dovesti već nekoliko sezona.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!