NaslovnicaVijestiMbappea i Neymara suigrači morali razdvojiti u svlačionici nakon svađe

Mbappea i Neymara suigrači morali razdvojiti u svlačionici nakon svađe

Kyliana Mbappea i Neymara navodno su morali razdvojiti suigrači u subotu navečer, nakon PSG-ove pobjede nad Montpellierom, jer su stvari umalo izmakle kontroli.

Nogometaši PSG-a u subotu su u drugom kolu Ligue 1 pobijedili Montpellier rezultatom 5:2, no utakmicu je zasjenila potvrda loših odnosa između Brazilca Neymara i Francuza Kyliana Mbappea.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Naime, u 23. minuti sudac Willy Delajod dosudio je penal za PSG koji je Omlin obranio Mbappeu, a dvadesetak minuta kasnije Neymar je iskoristio drugi dosuđeni udarac s bijele točke i pogodio za 2:0. Iako su obojica do kraja susreta postigla još po jedan gol, čini se da Neymar nije zadovoljan što je izabran tek kao druga opcija kada je u pitanju izvođenje jedanaesteraca, dok Mbappeu nije bilo drago što mu je oduzeta lopta za drugi jedanaesterac, iako je njegov suigrač napravio ono što on nije mogao u prvom poluvremenu.

Nakon njihove ‘svađe’ u svlačionici, stvari su krenule još gore između njih na društvenim mrežama. Brazilac je nakon utakmice lajkao objave na društvenoj mreži Twitter sa svog profila u kojima se kritizirao Mbappe, odnosno status koji ima kod trenera PSG-a Christophea Galtiera.

“Danas je u utakmici PSG-a Neymar zabio i (opet) ponizio vratara s bijele točke. S druge strane, Mbappe je loše pucao i promašio. Nakon utakmice trener je Mbappea proglasio glavnim napadačem sezone momčadi. Apsurd !”, pisalo je u prvoj objavi koja se svidjela Neymaru, a isto je učinio i sa sljedećom:

“Službeno je, Mbappe je taj koji izvodi penale u PSG-u. Jasno je da je to stvar ugovora jer ni u jednom klubu na svijetu koji ima Neymara on ne bi bio drugi izvođač. Ni u jednom! Čini se da je zbog produženja ugovora Mbappe postao vlasnik PSG-a!”

Mbappe je prije nekoliko mjeseci bio na pragu prelaska u Real Madrid, ali se na kraju predomislio nakon što su mu iz francuskog kluba ponudili nevjerojatne uvjete.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!