NaslovnicaVijestiMbappeovo puno prezime otkriveno, drugi dio sklonjen prije sedam godina

Mbappeovo puno prezime otkriveno, drugi dio sklonjen prije sedam godina

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Kylian Mbappe probio se na veliku scenu prije nekoliko godina kada je odveo Monaco do polufinala Lige prvaka i naslova prvaka Francuske. Sa samo 18 godina, prešao je u PSG, gdje je do sada postigao više od 300 pogodaka i sigurno je da ima potencijal osvojiti Zlatnu loptu, budući da ima samo 25 godina.

Manje poznato je da se Kylian Mbappe probio na veliku scenu s punim imenom Kylian Mbappe Lottin. Lottin je prezime koje je često u Kamerunu, odakle je i njegov otac Wilfried. Međutim, Kylian i njegov brat su uklonili Lottin iz svog prezimena, tako da je ostalo samo Mbappe.

Kada je potpisao za PSG 2017. godine, Mbappe je izbacio Lottin iz svog prezimena, a nikada nije otkrio razlog za tu promjenu. Stoga mnogi budu iznenađeni kada vide na društvenim mrežama da se Kylian preziva Mbappe Lottin.

Francuski reprezentativac će napustiti PSG ovog ljeta, a Real Madrid se često spominje kao njegov potencijalni novi klub.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!