NaslovnicaVijestiMediji dva kluba proglasili favoritima za dovođenje Ronalda, jedan se odmah oglasio:...

Mediji dva kluba proglasili favoritima za dovođenje Ronalda, jedan se odmah oglasio: Ne treba nam takav igrač

Odmah nakon što je Ronaldo službeno raskinuo ugovor s Manchester Unitedom, krenula su nagađanja o tome gdje će Portugalac nastaviti karijeru.

Mediji su odmah objavili da Ronaldo ima ponude Al Nassra iz Saudijske Arabije i engleskog Newcastlea, te da mu neće biti lako odlučiti za koga će potpisati, s obzirom da su obje ponude dobre.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, mediji bliski Newcastleu podsjećaju da od tog transfera neće biti ništa jer je Eddie Howe, trener Newcastlea, već ranije istaknuo da Ronaldo nije igrač kakav mu treba.

“Pokušavamo dovesti igrače koji će nam dugoročno omogućiti napredak. Već imamo dosta staru momčad, koju u idućem prijelaznom roku želimo postupno pomlađivati ​​dovođenjem novih igrača. U takvom konceptu on se ne bi uklopio i ne bi nam donio vrijednost koju tražimo”, rekao je Howe.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!