NaslovnicaVijestiMediji ga optužili za nepoštovanje Real Madrida, Isco im odgovorio na pravi...

Mediji ga optužili za nepoštovanje Real Madrida, Isco im odgovorio na pravi način!

Zvijezda Real Madrida i španjolski reprezentativac Isco poručio je novinarima madridskih novina AS da ‘prestanu širiti sr**a’, nakon što su iste novine objavile vijest nakon El Clasica kako je on odbio zagrijati se nakon što mu je Zinedine Zidane to rekao.

Isco odgovorio na optužbe

25-godišnjak danas nije ulazio u igru u porazu svog tima na domaćem terenu visokim rezultatom 0-3 protiv najvećeg rivala za titulu. Golove za Barcelonu su postizali, prvo Luis Suarez na asistenciju Sergija Roberta u 54. minuti, zatim Lionel Messi iz penala deset mintua kasnije, te Aleix Vidal na asistenciju upravo Lionela Messija u sudijskoj nadoknadi.

Uprkos tome što Isco nije ulazio u igru, Zidane je napravio sve tri izmjene. Prva je uslijedila u 66. minuti, nekoliko minuta nakon što je desni bek Dani Carvajal dobio crveni karton zbog igranja rukom. U igru je ušao Nacho umjesto Karima Benzeme. Par minuta kasnije izvršene su i preostale dvije izmjene u isto vrijeme, kada je Matea Kovačića zamijenio Gareth Bale, a Casemira Marco Asensio.

AS je objavio kako se Isco prestao zagrijavati i prije izvršenja te preostale dvije izmjene, što je mladog veznjaka jako naljutilo, te im je odlučio odgovoriti na svom službenom twitter profilu. On je na njihovu vijest napisao: “Prestanite širiti ‘sr**a. Moja preostala dva suigrača su se već spremala da uđu u igru.”

U svojoj verziji događaja, AS je napisao kako je Isco prestao sa zagrijavanjem, te se vratio na klupu za rezervne igrače i prije nego što je Zinedine Zidane odlučio da će u igru ući Asensio i Bale. On je ove sezone odigrao ukupno 22 utakmice u dresu Los Blancosa, te je postigao četiri gola i podijelio isto toliko asistencija.

Ovim porazom, Real Madridu su možda i posljednje nade za osvajanje La Lige ove sezone pale u vodu. ‘Kraljevski klub’ za Kataloncima sada zaostje velikih 14 bodova, ali ima i odigranu utakmicu manje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!