NaslovnicaVijestiMediji se okrenuli protiv Zidanea - zamjena je već poznata?

Mediji se okrenuli protiv Zidanea – zamjena je već poznata?

Zinedine Zidane nema prepoznatljivu igru kakvu danas imaju Klopp ili Guardiola, nije Realu donio mehanizme poput Ancelottija ili Mourinha, ali Zizou je svlačionici dao mir, a momčadi slobodu da budu kreativni. Zidane vrhunski analizira protivnika, dobro pripremi momčad i dalje posao ostavi na njima. Do sada to mu je donijelo 8 trofeja u dvije godine, ali iz ove krize možda ne izađe kao trener Real Madrida…

U prvom mjesecu 2016. godine Zinedine Zidane preuzeo u klupu Real Madrida kada je otpušten Rafa Benitez. Od “izgubljene” sezone Zidane je ne samo spasio sezone nego započeo dominaciju kakvu će nogometni svijet dugo pamtiti. Do kraja sezone krenuo je nizati pobjede, u prvenstvu je skoro nadoknadio -10, a uz to je i osvojio Ligu prvaka.

Sljedeće sezone Zidane je napravio pravi uspjeh, najuspješnija godina u povijesti Real Madrida – 5 trofeja! Uzeli su sve osim kupa. U svakoj utakmici sezone Real Madrid postigao je gol, uzeli su prvenstveno po prvi put nakon 5 sezona i postali prvi klub u povijesti koji je obranio naslov “moderne” Lige prvaka. Sve je to bilo divno i krasno, Real gotovo na svakoj poziciji ima top 3 na svojoj poziciji. Kritičari su pričali o tome kako Zidane nema igru, ali njegov uspjeh sam od sebe odgovarao je na kritike.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

U ovom trenutku Real Madrid emocionalno se ispraznio nakon obrane titule prvaka Europe i osvojenog prvenstva, nekim izrazito bitnim igračima pala je forma i na površinu su isplivale sve mane Real Madrida. Zidane tvrdi da u Realu nije sve tako loše kao što mediji pišu. Kaže kako je umoran od slušanja da je Real loš, ali i on zna da bez obzira na sve osvojene trofeje – stolica se klima. Real i njegova publika ne toleriraju -16 od Barcelone i četvrto mjesto u prvenstvu, ne toleriraju čak ni kada ste vi Zinedine Zidane, legenda kluba.

Mediji se okrenuli

Nakon Svjetskog prvenstva na klupu dolazi – Joachim Löw

Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji ovo ljeto izbornik reprezentacije Njemačke mogao bi krenuti u vođenje nekog kluba. I to ‘nekog’ kluba nego ni manje ni više nego Real Madrida. Zadnji klub koji je vodio Joachim Löw vodio bila je Austria Beč. Od tada, 2004. godine, vodi reprezentaciju Njemačke. Od 2004. do 2006. godine bio je pomoćnik, a nakon Svjetskog prvenstva 2006. postao je i izbornik.

Njegovo prvo veliko natjecanje bilo je 2008. godine kada je u finalu Eura izgubio od Španjolske. Šest godina kasnije Löw i njegova Njemačka postali su prvaci svijeta. Pred njim je ponovno najveća sportska smotra na svijetu, nova prilika da dokaže svoje trenerske kvalitete. Ukoliko Njemačka bude prvak svijeta, a Löw preuzme Real Madrid nakon toga, publika iz Madrida neće se previše buniti bez obzira na svoju legendu.

[su_live_koeficijenti]

Zidaneu se ozbiljno klima klupa, a pred njim je osmina finala Lige prvaka protiv PSG-a. Za legendu Reala to je biti ili ne biti. Ukoliko Real ispadne iz Lige prvaka već u drugom mjesecu, sezona je izgubljena i ne bi čudilo da Perez nazove Löwa već u trećem mjesecu. Ostaje vidjeti…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!