NaslovnicaVijestiMediji u Španjolskoj otkrili novi dres Barcelone: ​​Navijači šokirani, to je Real...

Mediji u Španjolskoj otkrili novi dres Barcelone: ​​Navijači šokirani, to je Real Madrid

Mediji u Španjolskoj otkrili su novi dres Barcelone za iduću sezonu, a zbog bijele boje izazvao je burne rasprave na društvenim mrežama.

Katalonski Sport prvi je otkrio da će Barcelona sljedeće sezone igrati u bijelom dresu, što je potpuno neočekivano s obzirom da su njihovi najveći rivali iz Real Madrida poznati po bijeloj boji (Los Blancos).

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ova odluka izazvala je rasprave na društvenim mrežama, a novinar Jota Jordi, koji radi na TV programu El Chiringuito, nije se mogao pomiriti s činjenicom da će njegov omiljeni klub sljedeće sezone nositi bijeli dres.

“Barcelona je igrala u bijelom dresu? Baš me briga za to. Bijeli dres pripada Real Madridu. O Bože. Barcelona u bijelom dresu. To je velika sramota”, rekao je ogorčeni Jota Jordi.

Španjolski novinar nastavio je kritizirati čelnike kluba koji su se odlučili na ovaj potez.

“Morate poštovati određene stvari. Morate poštovati povijest kluba i osjećaje ljudi. Grb Barcelone na vrhu bijelog dresa Real Madrida najveća je sramota i nadam se da ga nitko od navijača neće kupiti”, dodao je Jota.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!