NaslovnicaVijestiMEGA MOMČAD: Ancelotti je napravio spisak pojačanja za Napoli!

MEGA MOMČAD: Ancelotti je napravio spisak pojačanja za Napoli!

Carlo Ancelotti i službeno je predstavljen kao novi trener Napolija. Sve se odvijalo jako brzo. Sinoć je Ancelotti viđen na sastanku s De Laurentiisom u Rimu. Jutros su u Rim doputovali njegovi najbliži suradnici i sve se dogovorili s predsjednikom Napolija.

Carlo Ancelotti danas je u Rimu sklopio dogovor s predsjednikom Napolija, Aurelijem De Laurentiisom. Kroz sat vremena nakon što je dogovor sklopljen Aurelio je na twitteru zahvalio Sarriju na svim godinama provedenim u Napulju, zahvalio mu za dobar posao na klupi Napolija i vrlo brzo objavio slike s Carlom Ancelottijem i proglasio ga novim trenerom Napolija.

Ancelotti je za potpis ipak tražio neke uvjete. Naime, Carlo je tražio ugovor na tri godine i garanciju za neke vrhunske igrače. Odmah je predsjedniku svog novog kluba rekao kakve igrače želi, a na njemu je da stavi ruku duboko u džep i dovede takve igrače.

Želja broj jedan – Arturo Vidal, bivši veznjak Juventusa i sadašnji igrač Bayern Munchena. Igrač kojeg je Carlo trenirao u Bayernu i kojeg iznimno cijeni. Vidal pozna talijanski nogomet, on je ratnik kakav mu na terenu treba, a Marek Hamsik vjerojatno će napustiti klub tako da će Vidal preuzeti njegovu ulogu. Potencijalni transfer mogao bi biti težak 50 milijuna eura.

Zanimljivo, čim se pojavila ta vijest Arturo Vidal na twitteru je objavio fotografiju kako on i obitelj sjedaju u privatni avion koji leti za Italiju uz natpis: “Idem kući u Italiju.” Što je to trebalo značiti, vidjet ćemo u narednim danima.

[su_champions_league_final]

Druga želja je – Rui Patricio, prvi golman Portugala koji u zadnje vrijeme brani sjajno dolazi kao zamjena za Reinu koji odlazi u Milan. Kako pišu mediji u Italiji, ovaj posao gotovo je završen i Rui bi trebao dobiti dres s brojem 1 na leđima.

Treća želja je – Karim Benzema, napadač Real Madrida nije u svojoj najboljoj formi već neko vrijeme, ali Carlo ima iskustvo s Benzemom i cijeni ga kao napadača i dobro zna njegove kvalitete. Također, Benzema je baš pod Ancelottijem igrao svoj ponajbolji nogomet u karijeri. Cijena tog transfera mogla bi biti oko 50 milijuna eura.

[su_champions_league_final]

Velika želja Carla Ancelottija je i Angel Di Maria, jedan od ključnih igrača Reala u Carlovoj Ligi prvaka u Realu. Navodno je Di Maria večeras bio u Milanu na sastanku sa sportskim direktorom Napolija i ovaj bi tranfser mogao biti realiziran prije Svjetskog prvenstva.

Zanimljivo je napomenuti kako su mu glavne želje njegovi bivši igrači koji nisu zadovoljni statusom tamo gdje jesu. Od potencijalnih transfera još se spominju Serri, David Luiz i Berardi. Što je Carlo napraviti na klupi Napolija ostaje vidjeti, ali ono što danas pišu mediji u Italiji daje nam naslutiti da Don Carlo ima velikih planova s klubom iz Napulja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!