NaslovnicaVijestiMEGA TRANSFER NA POMOLU: Real Madrid prodaje tri zvijezde, a evo i...

MEGA TRANSFER NA POMOLU: Real Madrid prodaje tri zvijezde, a evo i zašto!

Ispričavamo se ako se još niste oporavili od Neymarove ljetne zage, koja je Brazilca učinila najskupljim nogometašem na svijetu, kada je prešao u PSG za naknadu od 198 milijuna funti, a sada imamo još vijesti u vezi PSG-ove zvijezde.

MEGA TRANSFER

Očigledno je on još uvijek na meti Real Madrida, a predsjednik Los Blancosa Florentino Perez je spreman da u ekstremnim uslovima finansira transfer Brazilca.

Prema pisanju Diario Gola, Perez vidi Neymara kao nasljednika Cristiana Ronalda i spreman je prodati James Rodrigueza (koji se trenutno nalazi na posudbi u trajanju od 2. godine u Bayern Munchenu i neće se vratiti u Real Madrid), ali  Karim Benzemu, Gareth Balea i Raphael Varanea sigurno prodaje, kako bi finansirao transfer za 25-godišnju zvijezdu.

[su_premierleague]

Klauzula o oslobađanju Neymara u PSGu je zabilježena u iznosu od 177 milijuna funti tijekom prve sezone, a potom bi porasla na 195 milijuna funti u drugoj sezoni sa francuskim klubom, a u trećoj čak 221 milijun funti, iako je zbunjujuće zašto PSG dopušta Brazilcu da u njegovom ugovoru postoji otpusna klauzula i to čak manja od izvorne cijene za koju je došao na Park Prinčeva.

Real se nada da će prikupiti 71 milijun funti za Balea, još 53 milijuna za Benzemu i 44 milijuna za Rodrigueza i Varanea, što bi im skupilo 212 milijuna funti – dovoljno da otkupe Neymarova u drugoj sezoni.

Bale je dugoročni cilj Manchester Uniteda, koji bi mogao da krene po Velšanina sljedećeg ljeta, dok bi Rodriguez mogao da ostane u Bayernu za stalno.

[su_watch_live_football]

Neymar u međuvremenu igra odlično za klub iz glavnog grada Francuske, gdje je postigao 17 golova u 20 utakmica, ispaljivajući ekipu Unai Emeryja na vrh Francuske lige i u sljedeću fazu Lige prvaka.

Real je već dugo zainteresiran za Brazilca, ali je propustio svoju šansu, kada se iz Santosa preselio u Barcelonu u kontraverznom transferu 2013. godine, da bi pet godina kasnije, Perez možda konačno dobio svog igrača.

Da li će Neymar preći u Real Madrid? Što vi mislite?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!