NaslovnicaVijestiMega vijest iz Lisabona: Portugalci otkrivaju potencijalno novog trenera Barcelone!

Mega vijest iz Lisabona: Portugalci otkrivaju potencijalno novog trenera Barcelone!

Kako svakim danom postaje jasnije kako će naslov španjolskog prvaka zaploviti u ruke Real Madrida, već i onako nepopularni trener Quique Setien sve više se odmiče od trenerske stolice u Barceloni.

Ako Quique Setien ne osvoji naslov španjolskog prvaka ili Ligu prvaka s Barcelonom, njegova će epizoda na klupi katalonskog giganta vjerojatno završiti nakon kraja ove sezone. Setien se dosadašnjim radom nije pokazao kao najbolje riješenje, ali sve je veći broj onih koji vjeruju da je predsjednik Josep Bartomeu pogriješio kad je usred sezone otpustio Ernesta Valverdea i predao izazovan izazov treneru koji nikada nije radio u sličnom okruženju.

Trenutno su izgledi za Setiena prilično loši, pa ne čudi da se sve više špekulira o tome tko bi mogao sjesti na vruću trenersku stolicu sljedeće sezone. Prije nekoliko dana odjeknuo je intervju legendarnog veznjaka Barcelone Xavija Hernandeza koji je javno izjavio da želi preuzeti upravljanje svojim bivšim klubom i da se osjeća spreman za ovaj izazov.

Barcelona također ima dva kandidata za trenera na radaru u Južnoj Americi, a portugalski list Record tvrdi da je najveći kandidat za klupuu Barce trnutno trener Flamenga, Jorge Jesus. Portugalac se ranije pojavio u glasinama koje ga povezuju s klupom Barcelone, a novine tvrde da je Barcelona već otvorila razgovore s Flamengom, jer je Jesus produžio ugovor do lipnja 2021. prije mjesec dana.

Jesus je 2019. godine došao u Flamengo i u toj godini je zlatnim slovima ušao u povijest kluba. Pod njegovim vodstvom Flamengo je osvojio sve što se moglo osvojiti – naslov brazilskog prvaka, Brazilski kup, brazilski i južnoamerički Super kup i krunu svih medalja- Libertadores kup.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!