NaslovnicaVijestiMemphis Depay napušta Barcelonu za 40 milijuna eura!

Memphis Depay napušta Barcelonu za 40 milijuna eura!

Roma navodno očekuje da će napraviti transfer za Barceloninog Memphisa Depaya. Nizozemski reprezentativac se pridružio Barceloni u lipnju u besplatnom transferu nakon što mu je istekao ugovor sa Lyonom.

Depay je uzeo dres s brojem 9 na Nou Campu i postigao je osam golova i dvije asistencije u dosadašnjih 14 utakmica u La Ligi.

No, El Nacional kaže da ga Roma želi dovesti u Serie A i smatra da bi Barcelona mogla biti u iskušenju da pusti 27-godišnjaka zbog finansijskih poteškoća.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Roma bi željela sklopiti posao za oko 40 milijuna eura, a Depay sa Barcom ima ugovor do 2023. godine.

Barca je u dugu od 1,16 milijardi funti i morala je tražiti od igrača da ljeti znatno smanje plaće kako bi se mogla registrirati nova pojačanja.

Katalonski klub također je predstavio planove za obnovu Nou Campa i povećanje kapaciteta na 110.000 mjesta. No projekt je skup i Barca mora posuditi 1,27 milijardi funti da bi ga financirala.

Depay je u međuvremenu igrao pod aktualnim menadžerom Rome Joseom Mourinhom vrlo kratko u Manchester Unitedu nakon što je preuzeo tim od Van Gaala.

Nije imao redovnu minutažu, ali Mourinho je i dalje uživao u radu sa njim i vjeruje da se sada popeo na razinu više tijekom svoje četiri sezone u Lyonu.

“On je stvarno dobar profesionalac. Kada ga ljudi vide, vjerojatno pomisle da je dečko za zabavu”, rekao je Mourinho

“Mislim da je u Lyonu dobio tu zrelost što je igračima ponekad potrebno.”

“Ponekad znaju otići prerano u najveće klubove gdje se nisu spremni nositi s tim. Gdje nisu spremni shvatiti da u najvećim klubovima postoji interna konkurencija, da se ne može stalno igrati. Da postoje fantastični igrači koji se bore s vama za poziciju. Mogu izgubiti malo osjećaja za stvarnost i postati pomalo djetinjasti. Što se i dogodilo.”

“Vjerujem da će mu kultura nogometa Barcelone također pomoći da se izjednači u ovom važnom dijelu svoje karijere. Ali imam dobra sjećanja na njega i ponavljam – bio je dobar profesionalac.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!