NaslovnicaVijestiMemphis Depay: Ryan Giggs mi je inspiracija!

Memphis Depay: Ryan Giggs mi je inspiracija!

Krilni napadač Manchester Uniteda Memphis Depay istaknuo je da mu je inspiracija legendarni Ryan Giggs, koji je njegov mentor i ključni faktor u njegovom razvoju u Manchester Unitedu.

Depay United

22-godišnji nizozemski reprezentativac je naslijedio poziciju koju je Giggs toliko godina igrao, a koji se povukao iz nogometa 2014. godine, te sada obavlja funkciju pomoćnika trenera Louisa van Gaala.

Kao i mnogi mladi igrači koji su stigli u Premier ligu, tako se i Depay muči sa pronalaskom prave forme koja je osigurala njegov transfer za ogromnu sumu na Old Trafford iz PSV Eindhovena prošlog ljeta.

Depay je otkrio da ga osobno podučava najtrofejniji igrač Manchester Uniteda, Ryan Giggs, te da mu to mnogo pomaže u pronalasku forme.

“Ryan Giggs mi je inspriacija, legenda. On puno razgovara sa mnom i daje mi savjete kako da postanem bolji. Ima dosta iskustva tako da mi pomaže u svim mogućim stvarima, on puno radi sa mnom.”

“Rad s njim me čini još ‘gladnijim’ na treninzima, zbog njega često pokušavam nove stvari. Pitam ga za savjete jer je on sve ovo prošao, zna čitati okolnosti i kako se nositi u određenim situacijama. To je stvarno inspirativno, te u isto vrijeme i od velike pomoći.”

Depay je zaludio nogometnu Europu u svojoj posljednjoj sezoni u PSV-u, kada je postigao 25 golova u 36 odigranih utakmica, a njegov bivši tim je postao prvak Nizozemske, najviše zahvaljujući njemu.

Te godine je izabran za nizozemskog mladog igrača godine, nagradu koju su svojevremeno osvajali i Dennis Bergkamp, Arjen Robben, te Robin van Persie, nakon čega je stigao na Old Trafford u transferu vrijednom 25 miliona funti.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!