NaslovnicaVijestiMenadžer Bresta Der Zakarian: "Digne mi se kada pomislim da će Messi...

Menadžer Bresta Der Zakarian: “Digne mi se kada pomislim da će Messi igrati u Ligue 1”

Menadžer Bresta Michel Der Zakarian imao je najzanimljiviju reackiju kada je saznao da bi mogao igrati protiv Lionela Messija u Ligue 1. Messijev prelazak u PSG nije potvrđen, ali izvještaji tvrde da će bivši napadač Barcelone preći u velikana Ligue 1.

Menadžer Bresta

Tvrdi se da su stvari toliko napredovale da će u glavni grad Francuske stići već u nedelju, samo nekoliko sati nakon oproštajne konferencije za novinare na Nou Campu, a liječnički pregled obavit će u sljedeća 24 sata.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ovja transfer obećava da će svaku utakmicu protiv PSG-a svi klubovi imati zastrašujući zadatak, posebno za njihove domaće rivale, a Mauricio Pochettino će u napadu imati smrtonosnu trojku, Messija, Neymara i Mbappea.

Međutim, unatoč tome što će to biti problematično za bilo koju obranu u ligi, menadžer Bresta Der Zakarian je očito vrlo uzbuđen zbog tog transfera.

“Kažemo da imamo sranje od lige, ali ako uspijemo dovesti takvog igrača, to bi bilo iznimno”, rekao je Armenac.

“Neću biti nepristojan, ali meni se digne kada pomislim na to da će Messi igrati u istoj ligi.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!