NaslovnicaVijestiMenadžer hrvatskog nogometaša: Mandžukić i Pjanić su Pjaci poput braće

Menadžer hrvatskog nogometaša: Mandžukić i Pjanić su Pjaci poput braće

Hrvatski nogometaš u redovima Juventusa koji je ljetos došao iz Dinama, Marko Pjaca već od početka listopada vuče ozljedu fibule, a posljednji testovi su pokazali da ozljeda pjace i nije tako bezazlena. Talijanski mediji kontaktirali su njegovog menadžer-a, Marka Naletića od koga su pokušali dobiti nešto više informacija, ali ni to im nije uspjelo. Naletić je također otkrio kakvu su ulogu imali Mandžukić i Pjanić imali kod prilagodbe Pjace u Juventusu.

markopjacawesthamunitedvjuventusprexgzz3pzpa_cx-640-x-427

“Ja nisam zdravstveni radnik pa mi je teško komentirati situaciju. Situacija je osjetljiva i prvi testovi nisu sa sigurnošću pokazali o čamu se radi. Imamo povjerenje u rad Juventusovih liječnika,” rekao je Marko Naletilić Tuttosportu i nastavio:

“Najvažnije je da se on oporavlja, a to iziskuje strpljenje. Nije važno hoće li propustiti jednu utakmicu više, važno je da se on potpuno oporavi i ukloni rizik ponavljanja ozljede.”

“Juventus vjeruje u njega i vidjet će se da će se pojaviti na vrijeme. Trener Allegri smatra da će Pjaca biti otkriće 2017. godine.”

“Šteta je, jer je sada ozlijeđen i Paulo Dybala pa bi dobio više minuta u igri. On je jako svestran igrač i može igrati u više različitih sistema i uloga.”

Naletić je otkrio ko je Pjaci najviše pomogao u redovima Juventusa. Naravno, nije teško pogoditi da se radi o igračima porijeklom iz bivše Jugoslavije, a to su hrvatski nogometaš Mario Mandžukić i Pjanić koji brani boje bosanskohercegovačke reprezentacije.

“Mario Mandžukić i Miralem Pjanić su pomogli Pjaci da se snađe, on na njih dvojicu gleda kao na dva velika brata. Naravno, kada mu se popravi talijanski, još će se bolje slagati i s ostatkom momčadi,” završio je Naletilić.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!