NaslovnicaVijestiMendy optužen za sedam silovanja: Znam da nisam Brad Pitt, žene nisu...

Mendy optužen za sedam silovanja: Znam da nisam Brad Pitt, žene nisu dolazile zbog mog izgleda

Nastavljeno je suđenje Benjaminu Mendyju, nogometašu Manchester Cityja. Francuz je optužen za sedam silovanja, a još nije progovorio na sudu. Jučer je prvi put iznio svoju obranu i negirao da je prisiljavao žene na seks. Položio je svoju ruku na Kur’an i zakleo se da će govoriti istinu.

Sada je dobio priliku braniti se sam, a pred sudom je odgovarao na pitanja odvjetnika. Rekao je da su mu žene dolazile jer je bogat i slavan: “Znam da nisam Brad Pitt i znam da žene nisu dolazile k meni zbog toga kako izgledam.”

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

Mendy je optužen u sedam točaka za silovanje, pokušaj silovanja i seksualni napad. Priznao je da voli “spavati s puno žena”, ali je odbacio optužbe da je to radio bez njihovog pristanka: “Ako su htjele seks kao ja, sve je bilo u redu, ali da je žena rekla ne, prihvatio bih i zaustavio se.”

Pobjednik Svjetskog prvenstva 2018. s Francuskom optužen je za silovanje žena u “sobama panike” u izoliranoj vili u Cheshireu. Žrtve su izjavile da su im po dolasku oduzeli mobitele pa nisu mogle pozvati pomoć. Mendy je rekao da je samo zamolio ljude da ne koriste mobilne telefone ako je drugi nogometaš u njegovom domu ili ako ne poznaje tu osobu, iz razloga privatnosti.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!