NaslovnicaVijestiMERCATO LUDUJE - Juventus, Inter i Roma kupuju kapitalce!

MERCATO LUDUJE – Juventus, Inter i Roma kupuju kapitalce!

Dok cijeli svijet gleda Svjetsko nogometno prvenstvo i čekaju da prođe barem grupna faza da klubovi krenu kupovati igrače koji su otišli kući, klubovi u Italiji uvelike rade – Juventus, Inter i Roma kupuju kapitalce. Mercato luduje dok ostali čekaju…

Kako pišu mediji iz Italije – Juventus bi u idućih 48 sati trebali i službeno potpisati Cancela koji je imao sjajnu u Interu gdje bio na posudbi iz Valencije. Joao Cancelo bio je na meti mnogih velikih klubova, među kojima i Manchester Uniteda, ali na kraju je najbolju ponudu poslao Juventus. Naime, sjajni Portugalac u moćnu momčad iz Torina stiže u transferu teškom 38 milijuna eura.

[su_bet365_koeficijenti]

Inter već dugo pregovara transfer Radje Nianggolana. Radja bi u iduća 2-3 dana trebao potpisati za Inter u transferu teškom 24 milijuna eura + Nicolo Zaniolo i Davide Santon. Nicolo Zaniolo mladi je igrač iz Interove akademije koji je velika želja Monchija, iskusnog sportskog direktora Rome koji ima sjajno oko za talente. Osim Radje u Inter bi trebao doći još i Malcom iz Bordeauxa. Sjajnog krilnog igrača koji je bio na meti Arsenala.

[su_bet365_100bonus]

Radja ide u Inter, a Roma umjesto njega dovodi Pastorea u transferu teškom oko 20 milijuna eura. U redove Rome već su stigli veliki talenti poput Ćorića i Kluiverta, a Monchi želi dovesti još i Ziyacha, no taj je transfer sada upitan pošto je Roma gotovo pa sve dogovorila s PSG-om oko transfera Pastorea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!