NaslovnicaVijestiMERCATO LUDUJE - Roma prodaje Radju i kupuje igrača PSG-a!

MERCATO LUDUJE – Roma prodaje Radju i kupuje igrača PSG-a!

Dok cijeli svijet prati Svjetsko prvenstvo i uživaju u nogometu, u Italiji iskorištavaju situaciju dok pola svijeta gleda u drugom smjeru. Mercato u Italiji luduje – u ovom trenutku vrlo je blizu transfer Radje u Inter, a umjesto njega u Roma stiže sjajni igrač iz PSG-a.

mercato

AS Roma prodaje Radju Nianggolana. Roma bi za njega trebala dobiti 29 milijuna eura + Pinamontija i Zaniola, dva supertalentirana igrača iz Interove akademije za mlade igrače. Za novce kojeg dobiju za Radju Nianngolana mogao bi doći Ziyach iz Ajaxa, a Ante Ćorić iz Dinamo Zagreba i Justin Kluivert iz Ajaxa već su došli.

Roma i Monchi znaju kako su Ćorić i Kluivert tek talenti, oni su poput dijamanta kojeg tek treba brušiti. Ziyach je nešto stariji i iskusniji, ali još je uvijek nedokazan na najvećoj sceni. Stoga AS Roma mora dovoditi i one nešto starije i iskusnije igrače koji će svojim nogometnim znanjem pomoći i rezultatu tima i napretku tih mladih talenata.

[su_bet365_koeficijenti]

Stoga bi u klub mogao doći Javier Pastore, 28-ogodišnji veznjak PSG-a koji nije zadovoljan minutažom i statusom u bogatom klubu iz Pariza. Javier Pastore stigao je u PSG 2011. godine za 42 milijuna eura i do tada je odigrao 269 utakmica pri čemu je zabio 45 golova te asistirao 62 gola. Došlo je vrijeme da PSG-u kaže zbogom i krene u nove izazove u karijeri. Mino Raiola već je viđen u Milanu s ljudima Rome kako dogovaraju ovaj posao.

Taj novi izazov je Roma, klub koji ima ozbiljan projekt i ozbiljne ambicije. Za sportskog direktora doveli su Monchija koji je dao gotovo momentalne razultate – treće mjesto u prvenstvu i polufinale Lige prvaka. Roma je spremna Pastoreu dati izdašan ugovor za njihove prilike – naime, Rimljani Pastoreu nude 4 milijuna eura po sezoni, a cifra koja bi pripala PSG-u je između 15 milijuna eura + 3 milijuna eura potencijalnih bonusa.

[su_bet365_100bonus]

Da bi Roma mogla toliko kupovati netko će morati otići, a to neće biti smao Radja – na listi za prodaju nalaze se još i Alisson koji je na meti Real Madrida, a Roma traži 70 milijuna eura, a na prodaju bi mogli i Strootman i Perotti. Osim navedenih u klub bi mogao doći Bruno Fernandes, sjajni Portugalac iz Sportinga koji je raskinuo ugovor s klubom i sada je slobodan igrač.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!