NaslovnicaVijestiMESSI DAO ZELENO SVJETLO: Barcelona dovodi zvijezdu Cityja za samo 30 milijuna...

MESSI DAO ZELENO SVJETLO: Barcelona dovodi zvijezdu Cityja za samo 30 milijuna eura!

Messi dao zeleno svjetlo! Barcelona dovodi zvijezdu Cityja za samo 30 milijuna eura! Lionel Messi je dao Barceloni zeleno svjetlo kako bi mogli vratiti zvijezdu Argentine i Manchester Cityja Nicolas Otamendija u Primeru.

MESSI DAO ZELENO

Otamendi se ove godine našao pomalo van sastava, jer je igrač naizgled zaostajao za John Stonesom i Aymeric Laporteom u redoslijedu na Etihadu.

Argentinac je ove godine bio ograničen na nekoliko startova za City, nešto što bi vrlo dobro moglo igrati ulogu u njegovom napuštanju Premier lige.

Prema riječima Don balona, Otamendi je zatražio da napusti prvaka Premier lige na kraju sezone, a Guardiola je zbog toga rekao da će njegova cijena biti oko 30 milijuna eura.

U izvješću se također navodi da je Barcelona oduševljena potencijalnim potpisivanjem braniča, a zvijezda Lionel Messija daje klubu zeleno svjetlo da započne transfer ovog igrača.

Otamendi je bio vrlo važan igrač u Cityju prošle godine u Premier ligi, godina koja je vidjela kako klub razbija čitav niz rekorda na putu do osvajanja trećeg naslova.

Barceloni nedostaje opcija u obrani zbog problema sa ozljedama koje ima Samuel Umtiti.

Klub ima stvarno samo Gerarda Piquea, Clementa Lengleta i Jeison Murilloa u tom području, tako da interes kluba za potpisivanje Otamedija ima poptuni smisao.

Samo vrijeme će nam reći hoće li Otamendi preseliti na Nou Camp, transfer koji je već dobio zeleno svjetlo od strane klupskog talismana Lionel Messija.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!