NaslovnicaVijestiMESSI DAO ZELENO SVJETLO ZA PRODAJU ZVIJEZDE: Barcelona traži 130 milijuna eura!

MESSI DAO ZELENO SVJETLO ZA PRODAJU ZVIJEZDE: Barcelona traži 130 milijuna eura!

Messi dao zeleno svjetlo za prodaju zvijezde. Barcelona traži 130 milijuna eura! Lionel Messi je Bareloni dao zeleno svjetlo kako bi se oslobodili krilnog igrača Ousmane Dembelea, dok je Atletico Madrid kao potencijalni kupac, navodi se u don Balonu.

Messi dao zeleno

Don Balon također napominje da Blaugrana želi najmanje 130 milijuna eura za prodaju Dembelea i da bi Atletico Madrid mogao biti potencijalni kupac za 21-godišnjaka.

Izvješće također primjećuje da bi španjolski divovi mogli iskoristiti naknadu koju dobiju od Dembelea kako bi doveli Paul Pogbu i Matthijs De Ligta, dva igrača koji bi ozbiljno poboljšali kvalitetu u klubu.

Bit će sasvim neuobičajeno da navijači Barcelone čuju da je Messi dao zeleno svjetlo Barceloni kako bi prodali Demebela s obzirom na to da je Fracnuz započeo ovu sezonu.

Bivši igrač Borussije Dortmund je postigao pet golova u 10 utakmica u svim natjecanjima, sa tri gola koja su bila vitalna jer su značila pobjedu Barcelone.

Krilni igrač ima veliki potencijal i njegova prodaja u ovoj fazi karijere bi možda mogla biti loša za Barcelonu u budućnosti.

Međutim, ako prodajom Demebela, Barcelona uspije dogovoriti transfere Pogbe i De Ligta, to može biti samo korak koji bi u konačnici bio dobar za Ernesta Valverdea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!