NaslovnicaVijestiMessi ga označio kao najtežeg suparnika, igrao je za Španjolsku, a sada...

Messi ga označio kao najtežeg suparnika, igrao je za Španjolsku, a sada će braniti boje Argentine

Prema pisanju tamošnjih medija, Pablo Maffeo priključit će se argentinskoj reprezentaciji. Bivši mladi reprezentativac Španjolske odlučio je promijeniti nogometno državljanstvo te će biti uvršten u popis Lionela Scalonija.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Argentinci su čekali potvrdu da će administrativne formalnosti biti riješene na vrijeme kako bi Maffeo mogao debitirati ovog mjeseca, a ta je potvrda sada stigla. Maffeo ima pravo nastupa za Argentinu putem majčinog državljanstva.

Zanimljivo je da ga je Lionel Messi nazvao najizazovnijim protivnikom u jednom intervjuu iz 2020. godine. “Pablo Maffeo iz Girone bio je najteži! Nikada se nisam žalio, ali taj je dvoboj bio žestok”, izjavio je Messi.

O njihovom dvoboju govorio je i Maffeo: “Messi mi je rekao: ‘Sa mnom si cijeli dan’, a ja sam mu odgovorio: ‘Ti si najbolji na svijetu, neću te ostaviti samog’. Pitao me koliko imam godina, je li me tu poslao Manchester City i kako je ondje. Rekao mi je i da mu nije bilo ugodno kad sam ga čuvao. Bili smo jedan pored drugog cijelu utakmicu, pitao me još stvari. On je dobra osoba”, prisjetio se.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!